Alexanders adoption

Alexanders adoption

Vores livs rejse til Kina for at adoptere

Denne blog vil blive brugt til at skrive om vores rejse til Kina for at adoptere og livet med Alexander når vi kommer hjem. Vi har også en blog på engelsk og den vil måske blive opdateret lidt tidere end denne her, så check der også.

Så er vi på internettet igen!

Hjemme igenOprettet af Lars tir, februar 05, 2008 14:58:53
Så er vi endelig på internettet igen efter ikke at have haft internet i vores nye hus fra vi kom hjem fra Kina til sidste torsdag. Huset er nu næsten færdigt! Ja, der mangler faktisk stadig et par ting, men alt det væsentlige er nu iorden.

Alexander er simpelthen bare vores store stjerne og han er faldet utroligt godt til. Han kan det hele og går på med højt humør. Trapper op og ned er ikke noget problem, stole og sofaer heller ikke og så har han utroligt meget energi. Vi bliver nødt til at tage ham ud på en ret lang gåtur hver dag for at få brugt lidt af al den energi.

Så er han iøvrigt ret renlig. Ikke bare siger han til når der er stort i bleen, han er også god til at tage papir og andet affald og komme det i skraldespanden. Støve af og støvsuge er også et hit. Det er indkøbsture med mor og gå ture i fars sko også. Han kan også sige de første ca. 10 ord, hvor foruden mama og daddy, bye-bye og cheers(!!) er blandt favoriterne. Badekarret er også et stort hit - især hvis man kan få gjort mor og far nogenlunde ligeså våde som een selv!

Blog ImageTogsætet han fik er Anna og Lucy er sjovt!
Blog ImageEn frisk gåtur nede ved søen er nu bare dejligt.

Blog ImageTo venner på sofaen.

Blog ImageVi skal vist lige have gjort lidt rent.

Blog ImageSå er vi klar til at gå tur i bjergene.

Blog ImageSådan en kurv er bare sjov at sidde i.

  • Kommentarer(0)//kina.buch-jorgensen.eu/#post36