Alexanders adoption

Alexanders adoption

Vores livs rejse til Kina for at adoptere

Denne blog vil blive brugt til at skrive om vores rejse til Kina for at adoptere og livet med Alexander når vi kommer hjem. Vi har også en blog på engelsk og den vil måske blive opdateret lidt tidere end denne her, så check der også.

Panikken breder sig!

Rejse forberedelseOprettet af Lars ons, november 28, 2007 23:24:33
Så er vi igang med at flytte. Vi skulle overtage huset ved syn her til morgen. Forestil jer vores vrede og fortvivlelse da vi fandt at huset langt fra er klar! Der var overhovedet ikke gjort rent endnu, så der var cement støv over det hele. Stadig ingen vand, gas eller elektricitet. En maler tøffede rundt og lappede lidt her og der. Køleskabet var stadig ikke ankommet ...... og så videre. Vi gav vores udlejer en god røffel og den officielle notar der var der til overdragelsen, sukkede dybt og sagde at under de her forhold kunne han ikke rigtigt gøre noget, da huset jo tydeligvis ikke var klar.

Hvis vi bare skulle flytte hus var vi nok gået ned på det, men vi har jo vigtigere ting at tænke på så vi bad dem sørge for at der er gjort rent nok til at vi kan flytte vores ting ind imorgen. De har prøvet hele eftermiddagen at få fat på et rengøringsfirma, men nu ser det ud til de selv må gøre det. Så får vi se hvordan det ser ud imorgen. Flyttefolkene kommer klokken 7.30. Vi regner med at være færdige ved 4 tiden.

Vi har også fået pakket færdig til Kina, så nu er vi klar til at tage afsted.

Rocky er taget på vinter ferie på hundepensionen.

  • Kommentarer(0)//kina.buch-jorgensen.eu/#post25